ONS VERHAAL

Hoe het allemaal begon..

OVER ONS


Na lang getwijfeld te hebben, namen zij samen de stap. Ruud werkte al jaren in een broodjeszaak van een kennis van hem. Ook Ianthe had al enige zelfstandige ervaring. Na al die tijd was het voor hun tijd om samen een eigen weg in te slaan. Het was hun droom om ooit samen een eigen broodjeszaak te hebben. En zo begon de zoektocht. 


Samen met zijn vrouw Ianthe ging Ruud op zoek naar een pand waarin ze samen hun droom konden verwezenlijken. Ze kwamen terecht in Borsbeke, waar Ruud was opgegroeid. Op een steenweg met veel passage bleek het ideale pand te liggen. Bruudjes was born. Een broodjeszaak met veel extra’s die sinds 28 februari 2020 een vaste waarde is in Borsbeke. Veel geluk hadden ze echter niet want na 2 weken besloot de overheid België in ‘lockdown’ te laten gaan. Het waren even onzekere tijden maar daar zagen zij net kansen in.


Pro in take-away 

Hun volledige concept is gebaseerd op take-away en daar zijn ze ook in gespecialiseerd. Zo hebben ze een heel uitgebreide kaart die maar liefst 62 (!) keuzes bedraagt; al enkel voor de broodjes. Daarnaast hebben ze kleurrijke salades, panini’s, verse soep, koffiekoeken en sinds de lockdown ook regelmatig een huisgemaakte maaltijd. Balletjes in tomatensaus, gevulde paprika’s of tagliatelle met zalm en broccolisaus? Elke week nieuwe suggesties! 


Op maat gemaakt 

Een feest in het vooruitzicht? Een vergadering? Of gewoon zin in een lunch samen met vrienden of collega’s? Ruud en Ianthe luisteren naar wat jij wilt. Daarna overlopen ze met de klant wat wel en niet kan. Je kiest je soort brood en je beleg. Er is meer dan keuze genoeg en uiteraard kan je ze ook zelf samenstellen. Over flexibiliteit gesproken! 


Waarden 

Ruud en Ianthe brengen kwaliteit door het gebruik van verse producten en het werken met lokale handelaars. Tevens is het leveren van een snelle service ook belangrijk. Dit allemaal met een vriendelijke bediening! Keuzestress bij het kiezen van een broodje? Geef aan waar je zin in hebt en zij helpen je verder.

Of wat ook kan, is zelf een broodje samenstellen.


Een bezoek waard?

Zeker en vast! In de ochtend kan je hier langskomen voor een warme koffie en een verse koffiekoek. Voor de middag kan je hier dan een heerlijk broodje of salade bestellen. En voor wie echt graag geniet, kan steeds een van onze tapasplanken of vis & vleesschotels bestellen om thuis heerlijk te ontspannen. Zoveel in de aanbieding! 

Kwaliteit en vriendelijkheid zijn hier heel belangrijk.


Nog even wat praktische info… 

Bruudjes is dagelijks geopend van 8u tot 16u. Je kan er steeds terecht voor al het lekkers dat zij te bieden hebben. Het enige wat je niet kan, is het ter plekke opeten. Alles is take-away. Ze vragen je om op voorhand te bestellen en dat liefst via telefoon of mail. Op deze manier kunnen Ruud en Ianthe ervoor zorgen dat alles op tijd klaarligt en niemand lang hoeft te wachten. Bruudjes vind je op Provincieweg 180 in Borsbeke, Herzele.

SPECIALE SERVICE

Meeting & events


bij ons kan u hiervoor terecht.

U kan kiezen voor mini broodjes, tapas,.. enzoverder.

Zo maakt u van u event een echt succes!


Feestjes groot & klein


Of het hier nu gaat om een houseparty of een huwelijk, wij voorzien jullie graag van het nodige eten hiervoor. 

We bespreken samen wat we voor jullie kunnen betekenen. 

unsplash